okt
29
za
2022
Dag van de Radio Amateur @ IJsselhallen
okt 29 @ 9:30 – 17:00

Naast het officiële gedeelte met de bekendmaking van de RadioAmateur van het (vorige jaar) 2021, door het wetenschappelijke Radiofonds Veder, zijn er diverse lezingen, workshops, de zelfbouwtentoonstelling de AMRATO (commerciële handelaren), en natuurlijk de VROM, de VERON Onderdelen Markt (radiovlooienmarkt). Diverse commissies, werkgroepen en verenigingen zullen zich presenteren, zo zal er weer een Jeugdplein ingericht zijn.

Op deze pagina treft u over enige tijd een overzicht aan wat er op 29 oktober allemaal te beleven zal zijn in de IJsselhallen in Zwolle.

Entreeprijzen

De organisatie van de Dag voor de RadioAmateur heeft besloten de entreeprijzen in 2022 t.o.v. die van 2019 iets te verhogen. Ook handhaven we de regel van het afgelopen jaar om jongeren t/m 16 jaar gratis toegang te verlenen. In geval van twijfel over de leeftijd moet bij de ingang een identiteitsbewijs worden getoond. Op de dag zelf betalen VERON leden aan de kassa € 10,00 op vertoon van hun geldige VERON lidmaatschapskaart. Voor niet-leden bedraagt de entreeprijs €12,50. Zij kunnen lid worden door zich op de VERON website aan te melden en betalen dan ook € 10,00. Bezoekers in het bezit van de Gouden VERON Speld hebben gratis toegang. De speld moet zichtbaar worden gedragen.

Parkeren op het terrein voor de IJsselhallen is gratis. Geadviseerd wordt zoveel als mogelijk samen te reizen. Vanaf NS station Zwolle is het ongeveer 10 minuten lopen naar de IJsselhallen.