4 Mei 2020 was de dag dat de Vantienhoven molen voor langere tijd buiten gebruik werd gesteld voor renovatie werkzaamheden aan de roeden van de molen.

Door corona heeft een en ander langer geduurd als aanvankelijk geplant was, maar uiteindelijk op Woensdag 8 December 2021 na lang wachten, mag het resultaat gezien worden.

Er was genoeg belangstelling aanwezig uit alle hoeken van de maatschappij. Waaronder de Pers, molenaars, zendamateurs en Familie en vrienden.

De molen is al een geruim aantal jaren een trouwe bezoeker van een veelal vast groepje zendamateurs en belangstellenden. dit omdat de idyllische plek waar de molen staat is omgeven door heel veel rust, natuur en vooral een rustige ruisarme omgeving waar amateurs zo graag vertoeven.

onderstaand een kleine samenvatting van beelden en een timelaps video (bedankt Theo en Martin)

Wie belangstelling heeft in nog meer foto’s en filmpjes van de Vantienhovenmolen kan contact opnemen met Theo PA6TIEN alias PA3CBH. Theo kan je dan desgewenst toevoegen in de speciaal gemaakte PA6TIEN WhatsApp groep. Theo is bereikbaar op het e-mail adres: pa3cbh@veron.nl

Molenaars,… Namens de zendamateurs van Veron afdeling 22 Zuid-Limburg wens ik jullie heel veel succes toe met het maalwerk in de nabije toekomst.

73  Ruud de PA5RWD