Morse creaties door Arthur Willemse

In 2020 presenteerde Arthur Willemse in samenwerking met Zuid-Limburgse zendamateurs iedere week een kunstwerk gebaseerd op morse tekens. Deze werden bij de opname van de zondagochtendronde getoond, iedere week weer een nieuwe. Ronny, ON6CQ schreef er destijds ook al een leuk artikel over in het Belgische tijdschrift eCQ-QSO.

Reden om er nog eens even aandacht aan te besteden is dat Arthur ons liet weten dat hij thans met de Veron afdeling Leiden met een project bezig is waarbij hij zijn kunstwerken zal presenteren, zoals in 2020 eigenlijk van 7 juni t/m 14 juli 2020 bij de boekhandel Dominicanen in Maastricht had zullen plaatsvinden. Dat kon toen echter helaas door Corona niet door gaan.

We wensen Arthur veel succes in Leiden, als er meer bekend is over de tentoonstelling zullen we dat hier ook melden. Ondertussen kun je zijn kunstwerken hier bij ons alvast eens terugkijken op onze pagina over Codex Creations