Radiomarkt Zuid-Limburg 2021

BREAKING NEWS – ZEGT HET VOORT – ZEGT HET VOORT!

Zonder tegenbericht mag de Radiomarkt Zuid-Limburg op zondag 5 sept 2021 doorgaan, mits we ons aan de geldende coronamaatregelen houden!

Die komen er op neer dat zo’n beetje alles weer kan en mag, zelfs de 1,5 meter regel is niet van toepassing. Echter, we moeten nog wel een coronacheck bij de poort doen. Daar heb je een aantal zaken voor nodig, zoals een coronatoegangsbewijs en een ticket voor de radiomarkt. Verder wordt alle deelnemers dringend aangeraden om vijf dagen na het evenement een zelftest te doen.

Dat is natuurlijk nog niet helemaal zoals we het allemaal graag zouden willen, maar het is het best haalbare op dit ogenblik. En het maakt het mogelijk de radiomarkt als een van de eerste beurzen in 2021 weer door te laten gaan, en iedereen een plezierige, nuttige maar ook veilige dag te bezorgen!

We gaan er van uit dat de meeste bezoekers inmiddels al wel twee keer gevaccineerd zijn, zodat het verkrijgen van het coronatoegangsbewijs een formaliteit is. Je ticket voor de radiomarkt kun je zelf via deze website aanmaken.

Als je hier bezwaren tegen hebt of je toch nog niet helemaal veilig voelt dan hebben we daar alle begrip voor.
We raden je dan aan om de radiomarkt voor dit jaar nog een keer over te slaan, hopelijk gaat het volgend jaar dan wel beter!

Klik op het menu “Radiomarkt“, of het radiomarkt plaatje hierboven voor meer informatie.
Volg de instructie stap voor stap.

Om toegelaten te worden tot de radiomarkt neem je je coronatoegangsbewijs, je ticket voor de radiomarkt en je ID kaart mee!

Heb je nog vragen of opmerkingen hierover, stuur ons dan een mailtje via radiomarkt@pi4vlb.nl