Radiomarkt Zuid-Limburg 2021

Ook dit jaar organiseren VERON en VRZA Zuid-Limburg weer gezamenlijk de Radiomarkt Zuid-Limburg, dé gelegenheid om dat lang gezochte onderdeel of apparaat te kopen of juist zelf eens wat ruimte in de shack te maken, om oude bekenden te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Want de Radiomarkt Zuid-Limburg is de kleinste maar gezelligste markt van het zuiden!

Je kunt een of meer tafels reserveren door een email naar radiomarkt@pi4vlb.nl. Wacht niet te lang met reserveren om zeker van een plaats te zijn!

De markt gaat alleen door als de overheidsmaatregelen dat toelaten, en we de markt op een veilige manier voor alle deelnemers kunnen organiseren. Aangezien de coronamaatregelen per dag kunnen veranderen zal de organisatie op 27 augustus evalueren of het verantwoord is de markt door te laten gaan. Alle deelnemers worden dan per email en via de zondagochtendronde geïnformeerd. Mocht de markt onverhoopt niet door kunnen gaan dan ontvangen de deelnemers het inschrijfgeld terug.