Materiaalcommissie Black Friday – Cyber Monday deals tot 30 nov 24:00u

De VERON materiaalcommissie biedt een partij meetapparatuur, gereedschappen, onderdelen en sloopmateriaal aan, zie materiaalcommissie.

Het materiaal is lange tijd niet gebruikt, en wordt aangeboden “as-is”, ongecontroleerd, niet gereinigd, en zonder enige vorm van garantie op bruikbaarheid voor enig doel. Elco’s kunnen niet meer goed zijn en batterijen uitgelopen. Sommige materialen zijn fabrieksnieuw in originele verpakking, maar andere zullen schoongemaakt, gerestaureerd, gerepareerd of opnieuw gekalibreerd moeten worden, of alleen bruikbaar zijn als donor voor onderdelen of de behuizing.

Iedereen kan bieden en inschrijven op deze kavels. Bij meerdere inschrijvers voor hetzelfde kavel hebben leden van Veron A22 de voorkeur. Indien meerdere leden op hetzelfde kavel ingeschreven hebben volgt toewijzing op basis van het geboden bedrag. Indien tevens hetzelfde bedrag is geboden volgt toewijzing door loting. 

Inschrijven alleen per email aan Tom PC5D (pc5d@veron.nl) onder vermelding van uw naam en contactgegevens, uw bod, het kavelnummer en de omschrijving. Bieden is mogelijk vanaf € 0,10.

De inschrijving op deze eerste batch sluit op 30 nov 2020 om 24:00u.

Bij toewijzing moet u de apparatuur ophalen op een nader te bepalen plaats, datum en tijdstip.