Ham Radio beurs Friedrichshafen afgelast

Door de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus was ook de Messe Friedrichshafen genoodzaakt tot het nemen van een ingrijpende beslissing: De internationale tentoonstelling Ham Radio in Friedrichshafen gaat dit jaar niet door, en is verplaatst naar 25 tot 27 juni 2021. Tot en met 31 augustus 2020 zullen er geen grote evenementen plaatsvinden.

“Het is zeer betreurenswaardig dat het evenement niet kan plaatsvinden. De gezondheid van alle exposanten en bezoekers heeft echter de hoogste prioriteit. Onze beurskalender en de data van de industrie laten dit jaar helaas geen ruimte voor een inhaalslag”. De voorzitter van de DARC, Christian Entsfellner, voegt hieraan toe: “Onze leden, binnen- en buitenlandse gasten en wij zelf worden zwaar getroffen door deze beslissing die nu op korte termijn noodzakelijk is geworden. Tot onze volgende bijeenkomst in Friedrichshafen kijken wij uit naar het onderhouden van onze contacten via de amateurradio”. Op de website van Ham Radio zullen de exposanten hun nieuwe producten in de vorm van een virtuele beurs gaan presenteren. De DARC e.V. zal daar ook lezingen gaan aanbieden.