Donderdag 23 mei – Workshop SMD Solderen door Winand PE1DVN

Donderdag 23 mei is de clubavond van VERON Zuid-Limburg, met deze maand een bijzondere activiteit: de workshop SMD solderen door Winand, PE1DVN , onder het motto: “Iedereen kan SMD solderen, ook al zijn de componenten nog zo klein en de punt van de soldeerbout nog zo dik“. Winand heeft professionele ervaring met het werken met SMD componenten, en zal ons de kneepjes van het vak gaan leren!

Na een inleiding over SMD componenten en professionele soldeer technieken volgt een ‘hands-on’ workshop, waarbij je zelf tot je verbazing zult ontdekken dat SMD solderen makkelijker is dan je altijd dacht, mits je natuurlijk een paar slimme trucjes en handigheidjes kent. En die kun je op deze avond van Winand leren, als je je soldeerbout meebrengt. Graag ook een soldeermatje of iets anders om de tafels van ‘t Weverke te beschermen meebrengen. Een loep zou ook wel eens van pas komen. Voor materiaal om op te oefenen wordt gezorgd.

De workshop vindt plaats in Cafe/zaal ‘t Weverke, Hoofdstraat 77 te Schimmert (tegenover de kerk). De aanvang is om 20.00u.