Vacatures bij de VERON

De VERON draait volledig op vrijwilligers. Of het nu gaat om bestuurders van afdelingen, iemand die een velddag of lezing voor de afdeling organiseert of lid is van het hoofdbestuur, alle vrijwilligers dragen hun steentje bij om de VERON organisatie te laten draaien. En om de radiozendamateur een leuke hobby te bezorgen, iets waar we als vereniging trots op zijn. Maar soms is het werk of privé niet meer te combineren met het vrijwilligerswerk, of is het na een aantal jaren tijd om weer eens wat anders te gaan doen, en meer tijd aan de hobby te besteden.

Daarom is de VERON op zoek naar leden om een aantal openstaande vacatures te vervullen. Misschien zijn wij wel opzoek naar u?!? Heeft u wel interesse, maar denkt u dat het niets voor u is? Neem dan toch even contact op voor meer informatie.

Kijk vooral even naar de vacatures voor de volgende commissies:

Andere actuele vacatures zijn:

  • Hoofdredacteur Electron
  • Technische redacteuren voor Electron
  • Rubrieks redacteuren voor Electron
  • Content Editor (web redacteur) bij de PR-Commissie
  • Secretaris voor onze PR-Commissie
  • Leden voor onze Jeugd en Jongeren commissie
  • Quality Modes Manager voor onze VHF en hoger commissie
  • Weak Signals Manager voor onze VHF en hoger commissie

Interesse?

Maak gebruik van het online sollicitatie formulier of stuur een e-mail naar secretaris@veron.nl.

73 Johan PA3JEM
Voorzitter PR commissie

Amateurradio voor elkaar maar vooral met elkaar.