Zondagochtendronde op 29 juli via PI3ZLB / 145.725MHz

Zondag 29 juli zal de Zuid-Limburgse Zondagochtendronde voor het eerst weer uitgezonden worden via PI3ZLB op 145,725 MHz, op haar nieuwe standplaats te Hulsberg.

De repeater lijkt in het algemeen in onze regio goed te ontvangen, maar de gevoeligheid van de ontvanger en de instelling van de squelch lijken nog niet optimaal. Met name met een handset kom je op dit ogenblik niet goed over de repeater, of krijg je hem zelfs niet geopend.

Het repeaterteam werkt aan een oplossing, maar voor de ronde a.s. zondag zullen we het er even mee moeten doen… Op dit ogenblik wordt dan ook geadviseerd om voor actieve deelname aan de ronde en de presentielijst indien mogelijk met een vaste set en buiten antenne te werken.

Hopelijk komt er snel verbetering!